Just my thoughts....
RedneckDude's Articles In Forum Issues
November 28, 2018 by RedneckDude
Well, if I can do this, we shall know, shall we not?
November 4, 2018 by RedneckDude
I can't post a reply from Internet Explorer, yet I can from Chrome and Edge.

 

Anyone else with this issue?

 

Anyone have any ideas other than clear the cache, which I have already done?
October 12, 2018 by RedneckDude
Hey Mods, Devs, whoever. I am signed in and getting ads. I have cleared the cache and rebooted.

 

Still getting ads.  And, oddly, I can't log off WC.
January 20, 2018 by RedneckDude
Hey devs. Good on ya for the ability to upload images directly.

 

Now, I just tried and was greeted with an image upload limit reached error.  Am I only allowed so many images in a time slot, per thread, or what?

 

If there are rules and limitations, it would be good to know what they are, please.  TIA..
March 23, 2017 by RedneckDude
Spam Reporting and Karma are broken.

 

500 Error given.
October 28, 2016 by RedneckDude
Hey there moderators, admins, Jafo, etc....

 

Ever since I posted a thread about Harley, I can't access the forums from my home PC.

 

I even made a new login as my wife, no go.

 

I get the egads page, using IE and Chrome portable, even Edge.

I am able to get in from my PC at my inlaw's house, so it must be IP address related?

 

Please help, someone.
November 20, 2014 by RedneckDude
Guys, lately I have intermittently not been getting an input box popup when giving karma in the forums. Sometimes it pops up at the top of the page, you have to scroll up to see it, sometimes no popup at all. IE 11, no addons. 

 

Windows 8.1 64 bit.
August 19, 2014 by RedneckDude
Can't quote in forums, and I am being subscribed to any thread I reply to.

 

Windows 7 64 bit IE11.

 
April 9, 2013 by RedneckDude
Guys who code, when I mouseover the scroll to top button, if I'm not extremely precise, I get the popup box asking for reason for karma.

Also, the subscribe/karma box shows beneath the OP by default.  IE9 Win7 64 bit.

 

While creating this post, I see this:

 
September 24, 2012 by RedneckDude
Guys, over the last 2 days I have seen a lot of this:



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 IE9, Firefox. Windows 7.

 

 

 

Anyone else?
July 30, 2012 by RedneckDude
Hey guys, once again I am getting the thing where when I post a reply, I get taken to the bottom of the page and have to scroll up through a sometimes vast amount of dead grey area to get to the bottom post.

 

 

Just sayin'......
February 19, 2011 by RedneckDude
Is it only me, or do any of you get this in skin comments?