Just my thoughts....
Since yesterday....
Published on August 19, 2014 By RedneckDude In Forum Issues

Can't quote in forums, and I am being subscribed to any thread I reply to.

 

Windows 7 64 bit IE11.

 


Comments (Page 1)
on Aug 19, 2014

I noticed yesterday that I also could not use the quote function in the forums.  Using IE 11 on Windows 7 64 bit.

Not sure but I think the forums automatically puts a check mark in the subscribe box, I could be wrong.

on Aug 19, 2014

Same here...... FF 31.0

on Aug 19, 2014

"I think the forums automatically puts a check mark in the subscribe box, I could be wrong."

 

You're not wrong, but it shouldn't.

on Aug 19, 2014

Doing the same thing here also in latest version of Chrome, no quote capability and Subscribe box is always checked.

on Aug 19, 2014

Bugs

on Aug 19, 2014

This is not a quote, only a test

"I think the forums automatically puts a check mark in the subscribe box, I could be wrong."
...but this is.

 

on Aug 19, 2014

Wizard1956, which OS and browser are you using that quoting is working? 

on Aug 19, 2014

Ah, manual code entry....slick, Wiz!  

on Aug 20, 2014

Since Support has probably not seen this, I'll try and give them a nudge today.

on Aug 20, 2014

RND is correct.  I'll submit a ticket to have it fixed.

 

on Aug 20, 2014

on Aug 20, 2014

Also none quotable.

on Aug 20, 2014

Sweet... and here I was thinking it was just me.

But as for the subscribing to every thread one replies in, I wouldn't know.  I do that anyway.

on Aug 20, 2014

Thank you Island Dog. 

on Aug 20, 2014

Ditto on the thanks, Spencer! Doc, you too. You guys are on it!