Just my thoughts....
Also can't create one.
Published on November 4, 2018 By RedneckDude In Forum Issues


I can't post a reply from Internet Explorer, yet I can from Chrome and Edge.

 

Anyone else with this issue?

 

Anyone have any ideas other than clear the cache, which I have already done?


Comments (Page 1)
on Nov 04, 2018

Yes. I actually had to open Chrome to reply to you.

on Nov 04, 2018

One of those stealthy midnight 'quality updates' to IE, I'd imagine.

on Nov 04, 2018

I wouldn't know. I never used it.

on Nov 04, 2018

I just posted this using I.E.

 

did nothing special just opened the browser

came here and posted .  

on Nov 04, 2018

Mike, that doesn't really help. Will you forward to support, please?

on Nov 04, 2018

RedneckDude

Mike, that doesn't really help. Will you forward to support, please?

I did 

on Nov 04, 2018

Would be interesting to know what version of I.E you are testing? I have the same problem as Jim and I tested it on I.E. V11.0.85.

Thank you,

 

Basj,

Stardock Community Assistant

on Nov 04, 2018

AzDude


Quoting RedneckDude,

Mike, that doesn't really help. Will you forward to support, please?



I did 

EDIT - I Used this version that worked  Internet Explorer version 11.00.17134.228

on Nov 04, 2018

I just play browser roulette until I find one that works,

less time wasted.

 

on Nov 04, 2018


I just play browser roulette until I find one that works,

less time wasted.

Very true.

Also the karma screen looks funky in IE.

on Nov 05, 2018

Fascinating that MS suggested not using IE. Was there ever a time when IE actually worked?

on Nov 05, 2018

Ok, firstly, I'm using version 11.345.17134.0 of Internet Explorer. 

NOW, I CAN'T login on forums, but CAN login on WC home page. I am now getting the same results on Chrome.

I had to go to JoeUser to post this.

 

GGGGRRRRRRRRRRR.............

 

Support.....HELP!!!    Please...  

on Nov 05, 2018

I responding in Chrome (we'll see what happens when I click Post Reply).

Another strange thing has been happening every Stardock app has asked me to register again through the pop up.

on Nov 05, 2018

I'm looking in the problem for you Old Timers.  Hopefully it's an easy fix.

on Nov 05, 2018

Uggg, IE just crashed on me!